Dak- en zinkwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijfspand. Door de vele weersinvloeden die het moet verdragen is slijtage of beschadiging onontkoombaar. Invloeden als wind, neerslag, kou en warmte zorgen ervoor dat er aan het dak of de dakgoot regelmatig werkzaamheden uitgevoerd moeten. Laat altijd een specialist kijken naar de klacht die u heeft, het kan immers complexer zijn dan dat het er op het eerste oog uitziet. Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak.

Dakbedekkingen zijn er in veel verschillende soorten: traditionele dakbedekking van pannen, kunststofdakbedekking, zink- of koperwerk. Ligt het dak er nog netjes bij en wil je het zo houden? Dan gaat Joris Beentjes voor u het dak op. We voeren de onderhoudswerkzaamheden uit en zorgend at het dak er netjes bij ligt. Zo vorkomen we problemen of lekkages. Dit onderhoud voeren we ook uit voor diverse appartementencomplexen en bedrijfslocaties.

Of het nu gaat om een dakraam, dakkapel of een compleet dak, renovatie of nieuwbouw, op het gebied van dakwerk kunnen wij alles voor u betekenen.

Voor een advies op maat, komen we graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.