Storing of lekkage?

Heeft u een storing aan uw CV ketel, geiser, gaskachel, boiler of zonne-energie systeem. Of heeft u een lekkage aan een waterleiding, gasleiding, riolering of dak en/of een verstopping in het riool of de dakgoot? Dan kunt u altijd bellen met 06 - 127 673 62. We komen dan langs om het probleem te verhelpen.

CV-ketel storing? Neem dan contact met ons op om uw storing spoedig te laten verhelpen. Wacht absoluut niet te lang met het oplossen van een cv-ketel storing. Een storing kan duiden op een defect in de cv-ketel of isntallatie. Wanneer een defect niet tijd wordt gerepareerd kan dit voor grotere schade zorgen binnen de CV installatie of afbreuk doen aan de bedrijfszekerheid.

Ondanks alle innovatieve technologie kan het natuurlijk voorkomen dat er een storing optreed in uw cv-ketel. Voordat u ons telefonisch benadert raden wij u aan om uw cv-ketel eenmalig te resetten. De meeste toestellen hebben aan de voorzijde een duidelijk zichtbare reset knop. Druk deze kop ongeveer 4 seconden in totdat de cv-ketel zichzelf herstart. Is de storing na de herstart niet meer zichtbaar, dan heeft het probleem zichzelf opgesloten tijdens de herstart van uw cv-installatie.

Verschijnt de storing opnieuw in beeld? Neem dan contact met ons op en geef - zo mogelijk- de storingscode aan ons door: vaak kunnen we op voorhand vaststellen wat er aan de hand is en de reparatie zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Lekkages

Vochtproblemen en lekkages zijn andere vervelende gebeurtenissen. Dankzij onze ervaring zijn we in staat deze problemen deskundig het hoofd te bieden. Als de oorzaak is gelokaliseerd lossen we het op of geven advies over het herstel. Veel voorkomende lekkages zijn:

  • Vloerverwarming lekkage
  • Centrale verwarming lekkage
  • Riolering lekkage
  • Gas lekkage
  • Koud of warm water lekkage
  • Platdak lekkage

Als u lekkage heeft, wacht dan niet te lang met herstel of melding: vaak kunnen we (grotere) vervolgschade voorkomen. Voor advies kunt u ons altijd bellen op 06 - 127 673 62 of mailen.